…DERFOR BØR DU VELGE WORDPRESS

wordpress nettside

…DERFOR BØR DU VELGE WORDPRESS

Siden lanseringen i 2003 har WordPress  vokst til å bli verdens desidert mest populære publiseringsverktøy. Hver fjerde nettside på kloden er i dag WordPress-basert. Hvorfor? Og hvorfor er trolig også du tjent med å velge WordPress? Vi gir deg 8 veldig gode grunner…

Grunn #1 – WordPress er gratis

WordPress er en såkalt «åpen kildekode» og er gratis å bruke, redigere og redistribuere. Du betaler dermed ingen lisens for å benytte programvaren.

Grunn #2 – WordPress kan brukes til alt

I dag er WordPress IKKE lenger bare en plattform for bloggere. Programvaren gir deg stor fleksibilitet og frihet til å utvikle hvilken som helst type nettside.
Utallige temaer og tilleggsmoduler (plugins) bidrar til å øke WordPress sin funksjonalitet betraktelig.
Her følger et lite utvalg kjente personer, firmaer og organisasjoner som har valgt å bruke WordPress…
  • Coca-Cola, SONY, Samsung, Microsoft, Ebay, The Rolling Stones, Usain Bolt
  • Reuters, CBS, BBC, New York Times, Wallstreet Journal, Vogue
  • US Army, NASA, Smithsonian National Museum, USA og Storbritania sine offisielle nettsider

Grunn #3 – WordPress er 99% søkemotoroptimalisert (ifølge Google)

Google og andre søkemotorer bruker en rekke parametere når de avgjør hvilke nettsider som skal prioriteres i søkeresultatene. Jo flere parametere du oppfyller, jo bedre synlighet vil du oppnå.

De viktigste rankingfaktorene (Google)

  • Hastighet Hvor raskt nettsiden bruker på å laste innhold avhenger mye av hvilken plattform du benytter. WordPress er optimalisert for rask dataoverføring.
  • Oppdatert kodestandard WordPress oppdateres hyppig og er til enhver tid oppdatert med hensyn til kodestandarder.
  • XML sidekart Med WordPress kan du enkelt generere og sende sidekart til søkemotorene. Det gjør det enklere for dem å gjenkjenne innholdsstrukturen på nettsiden din.
  • Navigasjon WordPress sine menyer, drop-down menyer, stikkord (tags), kategorier og tonnevis av innebygde widgets gjør nettsider enkle å navigere hvilket er et viktig SEO-kriterie.
  • Bildeoptimalisering Det er superenkelt å optimalisere bilder i WordPress slik at du får flere treff. Legg til titler, bildetekst og alt-tags med noen få tastetrykk.
  • Integrering av sosiale medier Søkemotorene vektlegger også hvor mye trafikk en nettside genererer fra sosiale medier. WordPress gjør det enkelt å integerere Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram og alle andre populære nettverk.
  • Brukeropplevelse WordPress er optimalisert for å fungere godt på ulike enheter, nettlesere og systemer. Sørg for at din utvikler garanterer et responsivt design som fungerer godt på alle plattformer.

Grunn #4 – WordPress er enkelt å bruke

En av grunnene til at WordPress har blitt så populær er det brukervennlige grensesnittet programvaren gir deg. Når vi leverer nettsider integrerer vi alltid «visuell redigering» slik at du enkelt kan publisere nye sider, laste opp bilder, redigere innhold etc. uten noen forkunnskaper.

Grunn #5 – Tusenvis av utviklere = Mye tilgjengelig kunnskap

WordPress sin «utvikler-community» er enorm og det finnes nesten ikke et tema eller problem som ikke er diskutert et eller annet sted på nettet. WordPress sitt eget support forum alene inneholder millioner av svar på ulike spørsmål. Med WordPress finnes det alltid en løsning.

Grunn #6 – WordPress er ekstremt multimedia-vennlig

Når du publiserer innhold med WordPress kan du inkludere bilder, lyd og video med noen ganske få museklikk. Ingen annen plattform tilbyr samme multimedia-vennlighet.

Grunn #7 – 41.000 tilgjengelige tilleggspakker

WordPress kommer med mange allerede innebygde funksjonaliteter, men det er først og fremst det store antallet tilleggsmoduler (plugins) som gjør denne plattformen så utrolig fleksibel. Det finnes i dag ca. 41 000 tilleggspakker på markedet og det kommer stadig nye. Uansett hvilken funksjonalitet du ønsker å implementere finnes det så si alltid en allerede utviklet plugin du kan benytte.

Grunn #8 – WordPress er alltid i RASK utvikling

Med millioner av akive brukere er WordPress i raskere utvikling enn noen andre plattformer. Programvaren blir hyppig oppdatert og det utvikles stadig nye funksjonaliteter. Ønsker du en intuitiv, brukervennlig nettside og som enkelt kan videreutvikles til å møte nye krav og utfordringer anbefaler vi WordPress på det sterkeste. Det er vanskelig å finne særlig gode grunner for å velge noe annet.

VIL DU VINNE FLERE KUNDER PÅ NETT?

Vi hjelper deg gjerne bli mer konkurransedyktig på den digitale arenaen. Send oss noen stikkord om hva du trenger hjelp til så søger vi for at en medarbeider med riktig kompetanse kontakter deg.
DEL DENNE ARTIKKELEN...

Facebooktwitterlinkedin